17 iulie 2011

Revenim in forta

Recunoastem ca ne-am cam lasat pe tanjeala cu blogul. Se prea poate sa fie din cauza caldurii care v-a cam tinut si pe dumneavoastra in case sau prin vacante. Asa se intampla si cu solistii nostri din Salonic care acum se afla intr-o binemeritata vacanta de vara, acasa, pe malul marii.. O fi bine? :)

Noi am mai facut multe intre timp si cred ca e cazul sa va spunem macar cateva dintre ele, ca sa va tinem la curent:

Am reinnoit meniul. Nu, n-am umblat la preturi, ci doar am mai adaugat cateva feluri si am adus putina culoare paginilor. Ca si mancare, am introdus bifteki, vinete coapte cu ulei de masline si usturoi (preferata mea, personal, va zic), vinete coapte cu branza feta, spaghete cu fructe de mare (bun, bun!), ceafa de porc (era cazul!) si deserturi, printre care si inghetata.

Vinetele coapte cu Feta ne-au iesit din prima
Ne pregatim sa introducem permanent un soi de vin grecesc. Cel mai probabil din septembrie va asteptam si cu sortimente elene, precum Moschofilero... Preturile, din nou, in limita bunului simt, cel mult 60 de lei o sticla. 

De cand n-am mai scris pe blog, la Taverna Maria se poate comanda o super-limonada, caffe freddo, frappe si Campari Orange. Ne-am gandit ca aceste bauturi merg excelent vara si chiar asta ne-ati dovedit.
Cam acestea ar fi, pe scurt, noutatile. Vom incerca sa revenim mai des si pe blog pentru ca, deja stiti, pe Facebook suntem prezenti aproape permanent si va multumim ca ne sustineti. 

Va dorim sa aveti o duminica placuta si daca vreti ca ea sa se transforme intr-o duminica super, va asteptam la Taverna Maria!