10 octombrie 2011

MENIU: Fructe de mare/θαλασσινά/Seafood

Calamari prăjiţi - 30 de lei
Καλαμαράκια τηγανητά
Fried calamari
Conţine: 200 g calamari, făină, ulei, lămâie

Calamari la tigaie
cu sos – 35 de lei
Καλαμάρι με σάλτσα
Calamari with sauce
Conține: 200 g calamari, ulei de măsline, sos alioli

Creveţi la grătar - 38 de lei
Γαρίδες σχάρας
Grilled shrimps
Conţine: creveţi, ulei de măsline, lămâie, sos (opţional)

Creveţi saganaki – 42 de lei
Γαρίδες σαγανάκι
Fried shrimps in sauce
Conţine: 200 g creveţi, sos  de roşii, ulei de măsline, lămâie

Frigărui de creveți – 40 de lei
Σουβλάκι Γαρίδες
Shrimps on stick
Conține: 200 g creveți, mirodenii

Caracatiţă la grătar - 39 lei
Xταπόδι
Grilled octopus
Conţine: 100 g caracatiţă, ulei de măsline,
salată verde, lămâie

Scoici saganaki - 30 de lei
Μύδια σαγανάκι
Mussels with sauce
Conține: corp de scoică, roșii, sos de roșii, ulei de măsline, condimente

Orez cu scoici – 30 de lei
Ρύζι με μύδια
Rice with mussels
Conține: 150 g orez alb, 50 g corp de scoică, verdeață, ulei de măsline, condimente

Spaghete cu creveți - 39 lei
Shrimp spaghetti
Conţine: 250 g spaghete, fructe de mare (cocktail), sos de roşii sau de usturoi (opţional), ulei de măsline