31 iulie 2012

Pregătiri de august


Luna august este cea mai liniștită lună a verii și multă lume pleacă la adevărata Grecie, printre ai căror turiști se va număra și o parte a personalului nostru. Noi, cei rămași în Capitală, rămânem deschiși cu program normal și vă așteptăm pe cei cu dor de mâncare bună și chef de petrecere. 

Partea interesantă va fi că zilele care vin ne veți vedea mai mult pe noi, cei care am pus cel mai mult suflet la Taverna Maria și care vă vom servi zilnic, cu plăcere. Acesta va fi concediul perfect, alături de clienții noștri fideli.

Ca și noutăți, pregătim un parteneriat cu un magazin de produse grecești ce se va deschide în curând și unde ne-am propus să vă trimitem la cumpărături cu vouchere-cadou. Zilele acestea ar trebui să fie gata și mult-așteptatul meniu ce va include noutăți precum bekri meze, limonada cu ghimbir și mentă sau înghețata cu scorțișoară și frișcă...

Echipa Tavernei Maria vă dorește să aveți o lună august răcoroasă dacă rămâneți în Capitală și cu mult soare și voie bună oriunde veți călători în vacanță!