Galerie foto
Interiorul Tavernei Maria este unul prietenos. Mobilierul creat de unul din cei mai apreciați tâmplari din Salonic este specific localurilor din Grecia: este din lemn de calitate, iar scaunele solide au taburetul împletit manual.Horiatiki, salata grecească, este preparată folosind cele mai proaspete legume, măsline pe care le aducem lunar din Grecia și Feta de cea mai bună calitate. Uleiul de măsline și puțin oregano presărat sunt ingredientele care definesc gustul grecesc.

Calamarii pane sunt printre cele mai apreciate preparate pe care le servim clienților noștri. Proaspeți, aduși din Grecia și preparați după o rețetă tradițională, gustul lor este unul care vă va face să reveniți.


Aperitivele numite meze sunt servite în farfurioare mici, pentru ca toate persoanele să poată gusta din bunățile pe care vi le preparăm cu drag. Așa e obiceiul la greci, așa vă servim și noi!Deserturile nostre includ galaktoboureko, o delicioasă prăjitură cu lapte, vanilie și griș, dar și iaurt grecesc cu miere și nucă. Nu ratați baklavaua de la Taverna Maria, cu multă nucă și miere.

Nici să nu vă gândiți să treceți pe la noi și să nu gustați cel mai bun tzatziki din oraș!
Salata de vinete nu mai are nevoie de nici o prezentare. Rețeta e grecească!
Pentru evenimentele speciale din viața dumneavoatră, ne ocupăm de decorațiuni și facem tot posibilul ca invitații dumneavoastră să se simtă cât mai bine!